Το συνέδριο αξιολογήθηκε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD creditds) σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS
Σας καλωσορίζουμε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπηρίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από 27/2 έως και 1/3/2015. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ιατρική Εταιρεία Αναπηρίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (ΕΛ.Ι.Ε.Α.Κ.Α.Π.).

Στόχος είναι να παρουσιαστούν, αναλυθούν και συζητηθούν ποικίλα ιατρικά και κοινωνικά θέματα που άπτονται της Ασφαλιστικής Ιατρικής, όπως αυτή διαμορφώνεται στην Ελληνική πραγματικότητα. Θα μελετήσουμε από μια σύγχρονη οπτική τις συνηθέστερες παθήσεις που στοιχίζουν στην κοινωνία και στο κράτος και θα παρουσιάσουμε στην επιστημονική κοινότητα την επίδραση των νεώτερων θεραπευτικών επιλογών στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής και λειτουργικότητας.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το blog του συνεδρίου και σας καλούμε να συμμετάσχετε τόσο με την παρουσία σας στο συνέδριο όσο και με την προβολή του συνεδρίου σε ιατρούς, νοσηλευτές/τριες, φοιτητές και σε οποιονδήποτε πιστεύετε ότι ενδέχεται να ενδιαφέρεται για τις συζητήσεις που θα διεξαχθούν.